We are all misfits living in a world on fire


Måste  tacka för allt stöd jag fick i förra inlägget, ni är så fina att jag dör! <3
Visst är det skönt att höra att folk känner igen sig samtidigt som det är trist att så många gör det, ingen ska behöva känna utanförskap, här är en låt som jag tipsat om förut, nu med tillhörande video som jag dedikerar till er,till oss. till mig

People like us we’ve gotta stick together
Keep your head up, nothing lasts forever
Here’s to the damned, to the lost and forgotten
It’s hard to get high when you’re living on the bottom

blogstats trackingpixel

18 reaktion på “We are all misfits living in a world on fire

  1. Läste ditt förra inlägg och kan bara konstatera vad jobbigt. Jag har själv två år kvar tills jag går ut och kommer ut på arbetsmarknaden. Men du har ju ett hopp och det är det som behövs för ett lyckat liv. För slutar man tro så är man redan ett steg efter. Slutar man hoppas hamnar ännu ett steg efter. Det är viktigt att tro på sig, jag är fel person som säger det men du måste göra det. Det kanske inte kommer imorgon det bästa erbjudandet, eller imorgon men det kommer. Och det kanske inte alltid börjar med det bästa, utan man måste jobba sig uppåt. Det finns så många tuffa branscher. Du har valt en av de svåra, men vad gör det? Du kommer klara det. Du kommer få det du vill ha. Jag vill själv gå någon slags teaterutbildning och vet att det inte är många som får sina namn på Walk Of Fame eller i slutet av alla rullar. Men man måste tro på sig själv. För det finns alltid en chans att det blir just en själv som lyckats. Man måste våga chansa. Så se det här året eller kommande månader som en chansperiod.

  2. Jag förstår att du kan blir riktigt less. Alla vill ju känna sig ”behövda” och man vill ha något att göra.

    Ett butiksjobb verkar vara jätteroligt, t.ex på Gina Tricot eller Bikbok. Jag vet dock inte heller riktigt vad jag vill bli, alla som går samma linje som mig vill bli arkitekt men det tilltalar verklgien inte mig. Jag kan ju inte rita, haha1

  3. sv: Ja, jag tycker det verkligen :)

    vad bra att du blev stöttad i förra inlägget. Har inte läst det inlägget än för har inte hunnit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>