Hungerhjälpen

Jag hittade denna underbara covern av Rihannas we found love hos  Liene  och passar så bra till kvällens tema, eftersom  klockan 20 på svt så sänds hungerhjälpen, en insamlingsgala som leds av min favoritkvinna Gina Dirawi för att bekämpa hunger i afrika och Avicii har skänkt 1 miljon euro och har  även bjudit in Agnes, Oskar Linnros, Petra Marklund och Ansiktet att uppträda under kvällen.

Jag själv kommer att skänka pengar genom att sms:a SMS:a 50, 100 eller 200 till 72 999 för att ge motsvarande belopp. Du kan läsa mer om hur du kan skänka pengar här

blogstats trackingpixel

16 reaktion på “Hungerhjälpen

  1. Sv : Japp! 😀

    Så snäll du är genom att skänka pengar. Jag tycker verkligen så synd om barnen, men bra cover! 😀 Jag är världsföräldrer själv, och när jag blir stor, har jag planer om att adoptera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>