We write the story – Avicii, B&B + Choir


Det har gått en vecka sedan eurovision finalen i malmö och  detta var inledningen och jag ryser lika mycket då som jag gjorde nu, denna ESC var verkligen en av de bästa. Allt var så välgjort och  hur läckert var det inte med hängbron som de tävlande fick gå över?

Detta är alltså resultatet av samarbetet mellan ABBAs Björn & Benny tillsammans med avicii, mitt önsketänkande tyckte att de skulle poppa upp ett dj-bås med avicii i mitten och B&B på varsin sida fistpumpandes. Men det var väl kanske bra, för jag för  jag har bara ett ord som summerar detta: OLYMPISKT!

blogstats trackingpixel

27 reaktion på “We write the story – Avicii, B&B + Choir

  1. Allt var så himla bra. Kände mig skitstolt hemma i tvsoffan 😉
    sv: Du måste göra det någon gång! Det var häftigt :) Särskilt mamma som är ett galet ABBA-fan ville aldrig gå därifrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>