Eurovision song contest final IKVÄLL

Jag tror att något nordiskt land vinner iår, närmre bestämt så hoppas jag på Danmark som också var favorittippad, gillar verkligen det enkla och astrid-lindgren stämmningen i den. Däremot så tyckte jag inte att Norge som också var favorittippad var så mycket att hänga i julgranen, för mycket velvet för mig. Men allra mest ser jag fram emot att höra låten med Björn&Benny ft avicii i någon av mellanakterna. Höga förväntingar much? yes!

Annars tycker jag om låten med jätten (ukraina?),UK, Irland,Malta,Nederländerna och även finland (men mest för att jag har mina rötter där och tycker att homoäktenskap ska legaliseras även där, något som krista tar upp i låten) Sedan får vi ju inte glömma vår egna Robin stjernberg som jag tror det kommer gå bra för också.

Det var ganska låga trösklar på årets bidrag tycker jag, men till skillnad från andra år så har det  varit många väldigt bra sångare  och framför allt sångerskor.  Sverige är ett himla bra värdland tycker jag, för en gångs skull icke framkrystad humor (cred till edward af sillén)Och eftersom jag gick tre år på media så kan jag ju inte låta bli att nämna hur snyggt gjort det är med fjärilarna.

Vem/vilka håller/hoppas du på ikväll?

blogstats trackingpixel

61 reaktion på “Eurovision song contest final IKVÄLL

  1. tycker också att danmark är riktigt bra! :)

    När jag skickade mailet med bilderna, fick du dom då? Blev lite osäker för det syntes bara en bild :)

  2. Tycker faktiskt också om Danmarks låt mycket. Fast Finlands är ändå ganska bra. Men sant, något nordiskt land blir det!
    /R

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>