Konsert-korre #2: Amanda på fun.

fun copyGröna lund bjuder på en riktig konsertsommar med massor av bra artister som jag gärna hade velat sett, fun spelade förra helgen och såhär skriver Amanda om konserten:

”Lite halvspontant bestämde jag mig förra veckan för att hänga på min kompis Elin och två av hennes kompisar till Gröna Lund för att se FUN.  live. Jag tänkte redan när jag såg att de skulle komma att det kunde vara kul att gå, och jag ångrar mig inte en sekund!

Vi kommer till Grönan och inser att det redan är ganska mycket folk, fast alla sitter ner. Vi äter lite och köper konsert-merch innan vi ställer oss bland alla andra väntande fans. Efter en timme kommer trummisen ut och testar trummorna lite, så alla ställer sig upp, och vips hade hela publiken pressats ihop och vi var nästan längst fram fast långt till höger, från scenen sett. Ytterligare en bra stunds väntan innan de äntligen kommer ut på scenen.

Det visade sig att vi inte alls hade fått dåliga platser då Nate (sångaren) ofta var borta på vår sida av scenen. Andrew satt bakom sin keyboard som även den var placerad på vår sida, medan Jack (gitarrist) höll till mest på andra sidan av scenen. Det var absolut inga problem att se från vår plats, så jag är mycket nöjd!

Nate börjar prata om hur mycket de tycker om Stockholm, och att han aldrig sett så många blondiner på en och samma gång.  ”Denna är för alla ni blondiner” säger han och börjar sjunga på ”All The Pretty Girls”. Bästa låtarna var helt klart ”Carry on” och ”We Are Young” då hela publiken sjöng med. ”Some Nights” var inte så illa heller. Ingen av låtarna var.

Något väldigt kul som hände var att Jacks gitarr gick sönder. Han tog av remmen och kastade upp den i luften, som en riktig rockstjärna. Han fick därefter en ny gitarr eftersom den första gick i två delar. Jag tror inte det var planerat att den skulle gå sönder så mycket för han som lämnade över sin gitarr såg rätt förvånad ut när han höll upp den tvådelade gitarren, men man vet aldrig! Däremot blir jag väldigt irriterad på människor som tror att det är okej att bete sig hur som helst. Alla vill fram, och alla pressar men när man börjar ställa till en scen har det gått för långt.

Kunde ni inte komma? Misströsta inte, Nate lovade nämligen att de skulle skriva ihop ett riktigt bra album med nya låtar och komma tillbaka. Ett löfte jag verkligen hoppas att de håller. Vill du se fler bilder från konserten? Kika in på http://justamandaagain.blogg.se under kategorin ”Foto”

 

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Konsert-korre #2: Amanda på fun.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>