This is the night – Kurt Calleja

Två veckor kvar till den stora ESC finalen i malmö,känner ni peppen eller?
Bjuder på en favorit från förra årets eurovision och jag blir glad och helt till mig bara jag tänker på den.  This is the night,eller fotlåten som jag och tjejerna kallar den för (se uppträdandet så förstår ni) och vi sade att vi skulle lära oss dansen innan nästa eurovision… blir hårdträning de sista två veckorna!

blogstats trackingpixel

23 reaktion på “This is the night – Kurt Calleja

  1. Haha, förstår varför ni kallar låten för ‘fotlåten’ x3 Ser fram emot finalen, ska bli spännande att se hur Sverige klarar sej i år! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>