Backstreet boys konserten 14 april 2008

14 april

Tänka sig att det har redan gått fem år sedan jag och mina vänner äntligen fick se våra stora favoriter för första gången. Vi hade gjort allt från att knacka dörr och sälja cupcakes och disktrasor till att rota i sopor efter pantburkar för att kunna åka till stockholm och gå på konserten och vi tryckte egna t-shirtar och linnen att ha på konserten.

Detta var första gången som jag var i stockholm och jag skulle kunna berätta hur mycket som helst om resan i sig och allt stoj vi hade för oss i stockholm. Men jag har skrivit om resan förut som ni kan läsa här och idag tänkte jag bara skriva om konserten i sig.

Vi hade vart igång hela dagen och fixat varandra konsert-snygga och sedan blev det dags för oss att åka in mot hovet och till vår stora förskräckelse så regnade det och gud förbjude att våra lockar skulle lägga sig. Så vi sprang med varsitt huckle  mot tåget som vi höll på att missa.I sällskapet hade vi med oss Jennifers farmor eftersom våra föräldrar ansåg att vi var för unga för att gå själva (vi var 14). Vi stannade på en station och  alla fyra stuvades in på samma toalett där vi sjöng ”show me the meaning of being lonely” och när vi sedan kom ut satt alla på stationen helt tysta och vi fick höra av Jennifers farmor att vår skönsång hade hörts över hela stationen…


(fråga inte varför vi sjöng BSBs deppigaste låt när vi var sprudliga och lyckliga innan konserten..)

När vi kom fram till hovet så var kön redan lång men det gjorde inte oss något eftersom vi var på topphumör och vi hade läktarplatser och när vi hade tagit av oss jackorna så fick vi många blickar på oss och vi fick höra från alla håll och kanter hur söta vi var och  det slutade med att vi fick posera framför ett flertal kameror.

På raden ovanför oss hade vi ett gäng killar som var några år äldre än oss som sjöng introt till unbreakable skivan hela tiden typ, men det gjorde dom bra!.

Till vår stora glädje så var  E.M.D förbandet och vi sjöng med och pekade på vår egna Jennie i  låten ‘jennie let me love you’ och sedan kom Mattias och Danny gåendes på röda mattan och vi skrek på dem och fick oss ett vink.

Sedan blev det mörkt och spänningen steg upp i taket och snart började vi inse att vi snart skulle få se våra stora favoriter. Musiken började spelas som var någon form av mash-up mellan stronger med kanye west of eye of the tiger och poff så åkte skynket över scenen ner och där stod Backstreet boys i en boxningsring med boxningsrockarna på och började sjunga larger than life. För en sekund slet jag blicken från Backstreet boys  och såg på mina vänner vars reaktioner var helt prislösa. Att se sina bästa vänner så glada över att få se sina idoler är bland det bästa man kan uppleva.

Hela arenan sjöng med i i want it that way och det var en sådan underbart mäktig känsla och när Nick Carter sjöng sin sololåt i got you som vi hade suttit på en grind dagen innan och sjungit för ett par byggarbetare.

Mot slutet så sjöng de shape of my heart och under nicks solo så hoppade han ner i publiken och vilka tror du fick superkrafter och flög över läktaren och ner dit? jo vi. Helt plötsligt var man bara några decimeter ifrån självaste nick carter!

Efteråt var vi helt lyriska och ville egentligen inte lämna arenan, jag ville gärna stanna upp en sekund och bara andas in allt för att kunna lagra det i mitt minne. Men vi fick lämna arenan och åka hem och det var verkligen en helt magisk kväll och en av de bästa dagarna i mitt liv. Jag har sån tur att fått dela den med tre av mina bästa vänner <3

p.s den 20:onde april firar BSB 20 år som grupp och jag kommer givetvis göra en BSB-special.Vad vill ni läsa då?

blogstats trackingpixel

40 reaktion på “Backstreet boys konserten 14 april 2008

 1. Åh.. Allt möjligt!
  Blir alldeles tårögd av att läsa det här, jag var ett super stort Tokio Hotel fan när jag var 14 och var på deras konsert här då (2010) med mina vänner. Håller verkligen med om känslan. Glädjen i mig var störst av att se hur glada dem blev <3

 2. ÅÅhh kan inte förställa mig hur kul ni hade! Låter så kul och hoppas jag också får uppleva allt det där i maj! ^^
  Sv. AAhh dom är så grymma på att sjunga!

  P.s. Ni var väldigt fina i era outfits på konserten.Väldigt bra ide 😉
  Kram

 3. jao…men det som är irriterande för mig är att det spelar ingen roll om jag byter protal eller inte, det kommer fortfarande inte gå att kommentera för mig till bloggar med blogg.se’s portal. :/

 4. Pingback: I want it that way | ♫♪ Sandra || Musikblogg @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>