SÖKES: Konsert-korrespondenter

 

korreSenast igår fick jag en fråga från en läsare ”vilka konserter ska du gå på iår?” men eftersom jag svurit många gånger åt att så många bra artister kommer till sverige iår så är det väl känt att jag inte kan gå på konserter pga fast i norrland pga arbetslöshet. Så svaret blir tråkigt nog, inga (såvida inte Backstreet boys kommer detta år, då jävlar spelar det ingen roll)

Men det skall icke hindra de som kikar in på min blogg från att läsa om akutella konserter.
Nu låter det som att jag har ett rdio/tv-program(om det ändå vore så väl) när jag säger att jag söker korrespondenter men jag söker alltså folk som ska på konsert iår och kommer få vara mina öron och ögon och rapportera i form av gästblogg om konserten var. (du behöver inte ha egen blogg och du behöver inte heller vara bosatt i sverige)

Ska du på någon konsert iår?
maila till sandratmusic@live.se och märk mailet med ”Korre jao”
är det en populär artist så måste du skriva en motivering till varför du ska bli min korre på den konserten

observera att jag vill att du skickar din rapport senast en vecka efter konserten så att det fortfarande är aktuellt,

Jag kommer dock bara behöva korrar till konserter som jag hade velat gått på eller konserter som jag tror mina läsare skulle vilja läsa om. Men hör av dig  ändå!

Här är några av de konserter jag hade velat gått på:
– mumford & sons (korre check!)
-one direction (korre check)
-bruno mars (korre check)
– olly murs
-fun.
– 30 seconds to mars
-fleetwood mac
– robbie williams

blogstats trackingpixel

32 reaktion på “SÖKES: Konsert-korrespondenter

  1. åh, I know that feeling :/ själv bor man typ i narnia, i en liten håla högt upp i norrland. Och allt roligt händer ju som i söder. Men hoppas du får se några grymma artister nästa år iaf :)

  2. Jag såg precis One Direction från andra raden i Newcastle, och ska se dom i Stockholm igen! Bästa konserten jag någonsin varit på verkligen :)

    sv: tack :)

  3. Pingback: Konsert-korre #1: Christine på Justin Bieber | ♫♪ Sandra || Musikblogg @ Spotlife

  4. Pingback: Olly Murs lyrics and news

  5. Pingback: Dear darlin’ – Olly Murs | ♫♪ Sandra || Musikblogg @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>