Americano/Dance again – Glee cast

Bjuder på denna grymma mash up mellan lady gagas americano och jennifer lopez dance again som glee har gjort. Jag blir sjukt sugen på att dansa när jag ser/hör denna!
blogstats trackingpixel

44 reaktion på “Americano/Dance again – Glee cast

  1. Älskar låten! den är skit bra och dansa till. Hörde den första gången när jag kollade på glee. Kollar du på glee? vet du vad som har hänt nu endasen avsnitt 4 the breakup (eller så var det 6an kommer inte ihåg) har nämligen flyttat här finns inte tv elva. Så vill veta :) :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>