Rock me upphöjt i två

 
För ett tag sedan när jag som vanligt satt och lyssnade på musik i spotify och eftersom jag har på shuffle så kan lite vad som helst spelas från min lista och när abba låten var slut så började one direction låten med samma titel spelas. Detta fenomen tycker jag är väldigt roande.

Jag tycker både rock me låtarna är riktigt grymma, ni borde lyssna på båda!

blogstats trackingpixel

30 reaktion på “Rock me upphöjt i två

  1. sv: Aw, tack!

    Någon gång måste man ju & jag tror på sätt och vis att det är lättare när man är ung, även fast man ofta får höra att man bara är i en fas, men ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>