Genom eld och vatten

Ikväll är det äntligen dags för melodifestivalen. Jag själv har varit klädd i min fjäderboa och viftat med glowsticks hela veckan och lyssnat på min mellolista. Är det mellovecka så är det!

Som jag skrivit tidigare så har jag ett minne till nästan alla schlagerlåtar, och denna ligger varmt om hjärtan då jag och en av mina bästa vänner Michaela ( som jag saknar så mycket och  har börjat blogga igen här) alltid sjöng och dansade till denna på rasterna när vi var typ 9 på en trätrappa på skolgården. Till sist uppträde vi för våra lärare inger och anna-lisa.
Behöver jag säga att denna är lite av ”våran” låt?
blogstats trackingpixel

26 reaktion på “Genom eld och vatten

  1. Jag älskade den låten, gör det fortfarande hehe! 😀 Jag sjung också den på rasterna med mina kompisar haha :)

    sv: jag med! bara några minuter kvar nu 😀

  2. Jag hade ingen favvis, men Anna Järvinen gillar jag verkligen personligen så synd att hon inte fick en andra chans… Yohio tycker jag bara är såååå sjukt pinsam :S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>