Mina favoritschlagerlåtar

Året var 2003, jag var 9 och skulle fylla 10 och Fame vann melodifestivalen och jag och min vän Jennifer lärde oss texten (trots att man som 9 åring inte kan engelska) och gick runt och sjöng på denna. Än idag så sjunger vi denna så fort vi får tillfälle och hon får alltid vara magnus och jag Jessica.
 
Året var 2009 och E.M.D  ställde upp i melodifestivalen och hamnade på tredje plats.
Redan första gången vi hörde låten så bestämde vi (jag och mina vänner Jennifer och Michaela) att vi skulle framföra denna i niornas show. Vi fick tjata på musikläraren eftersom Jennifer gick i paralellklassen men så fort vi fick klartecken så satte  vi med hjälp av en varsin hatt,kavaj,käpp och varsinna färger på strumpbyxorna ihop ett nummer  med dans och sång som jag såhär i efterhand är riktigt stolt över trots att nervositeten ibland tog över sångrösten.
blogstats trackingpixel

37 reaktion på “Mina favoritschlagerlåtar

 1. Åh jag älskade också Fames låt, hejade som tusan på dom :p

  Vilka vann egentligen när E.M.D var med? Låten är ju fasen riktigt catchy!

  Sv: Ja så galet bra alltså, hur fina som helst!

 2. Hej!

  Nu är veckans blogg-vinnaren utsedd, blev det inte du?

  Komentera i inlägget att du är med så är du nominerad att bli veckans blogg framför 200+ läsare!

  (Obs, viktig info i inlägget om du vill vara med igen!)

  Lycka till! ♥

 3. sv: älskar Glee, en av mina favoritserier! 😀

  åh, kommer verkligen ihåg Give me your love, även fast jag bara var 4, skulle fylla 5, när den kom :’3

 4. sv: ja de var det! vi vann tävligen och gick vidare till en annan i kommunen som vi också vann och sen fick vi uppträda på skolavslutningen! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>