Down with the trumpets – Rizzle kicks

Bjuder på denna sköna låten såhär på lördagskvällen.
Kan berätta att imorgon kommer det dyka upp en rolig grej, så stay tuned!
blogstats trackingpixel

52 reaktion på “Down with the trumpets – Rizzle kicks

  1. Harry såklart!

    Jag vill peppa personer till att göra olika saker, att våga göra olika saker, att gör det man vill. Jag vet inte riktigt om jag har lyckats få någon att bli gladare av det jag skriver. Jag skulle vilja att du tog dig dig och svara på denna kommentar så jag vet vad du tycker jag lyckas med! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>