Intervju med Ella: ”Olly har den lilla speciella glimten i ögat”

 
 
I sista fan intervjun för iår (fler kommer efter nyår och det finns fortfarande möjlighet att vara med) så träffar vi Ella (duojag.blogg.se) som är ett fan av Olly murs, en av 2012s stora stjärnskott!

Olly Murs är en brittisk sångare som sökte till X Factor 2009. Han gick vidare i finalerna varje gång under programmets gång och kom 2:a i X Factor 2009. Under 2010 så släppte han sin första singel som har toppade engelska singellistan. Sen dess har han släppt sin debutskiva och 2011 kom andra skivan. I år har han också släppt ett nytt album som är helt otroligt bra! Just nu så är han också en av programledarna i X Factor i England. Olly Murs som artist är obeskrivligt bra, underbar och har den rösten man blir helt förälskad i, litet plus i kanten är ju också att han är så gudomligt gullig!
 
Hur upptäckte du Olly och vad var det som fick dig att fastna?
Jag upptäckte Olly när jag såg en video på youtube med Niall Horan från One Direction. Direkt efter jag såg klart videon så sökte jag upp han på youtube, wikipedia, spotify och många fler ställen för att se vem han var. Efter just de youtube klippet så fastnade jag direkt. Det hände i början av sommaren (2012) och sen dess är jag helt fast i han och musiken. Varför jag just fastna för han var nog bara för han hade sjukt bra låtar och hans underbara personlighet. Super söt, bästa rösten, snäll och mycket mer. Alltså fantastiskt!
 
På vilket sätt tycker du att Olly står ut från andra artister?
Olly han har det lilla speciella med glimten i ögat. Det är därför jag tycker att han bli så speciell som artist.

Har du sett eller kanske till och med träffa han?
Tyvärr så har jag aldrig sett han live. Har haft så många chanser med tanke på att han har vart i Stockholm flera gånger. Absolut ska jag försöka se/träffan han någon gång då han kommer till Sverige igen

Om du fick chansen att träffa honom och ställa en enda fråga, vad hade du frågat?
oj, helt ärligt så vet jag inte hur jag skulle reagera om jag fick träffa han, speciellt så tror jag skulle tappa talan men.. jag skulle nog vilja tala om för han hur mycket jag gillar honom och krama han. Sen kommer jag gå där ifrån som världens lyckligaste tjej.

Har du någonsin fått höra negativa kommentarer om olly och dig som är ett fan av honom?
Faktiskt inte. Skulle inte vilja få negativa kommentarer för det kan ju verkligen såra en. Men det är jag iallafall glad över att jag inte får negativa kommentarer, för jag tar åt mig ganska så hårt.
 
det ska du inte göra, stand up for yourself girl <3
vilka är dina tre favoritlåtar med olly?
blogstats trackingpixel

30 reaktion på “Intervju med Ella: ”Olly har den lilla speciella glimten i ögat”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>