För fem år sedan förändrades mitt liv.

Jag hade nästan glömt det. Men idag för fem år sedan så fick jag min korsett.
För fem år sedan förändrades jag.

För fem år sedan var jag 14 år gammal och fick min korsett som jag skulle bära 22 timmar per dygn tills behandlingen blev klar i augusti 2010.
Jag har svårt att tro att det faktiskt är jag som gått igenom  en korsettbehandling,
men ibland drömmer jag fortfarande att jag har korsetten.

Jag har undrat hur mitt liv hade sett ut om jag aldrig  hade skolios och korsetten?
Hade jag varit som en vanlig tonåring?
Utan korsetten hade jag aldrig förstått att det faktum att jag är annorlunda är det bästa med mig.

Hade jag aldrig fått skolios hade jag aldrig fått kontakt med alla fina tjejer jag har kontakt med.

 För fem år sedan var jag helt ensam med att ha skolios och korsett, men inget som drog ner mig då.
Det var inte lika vanligt att man hade en blogg och forum där man kunde prata om det.
För fem år sedana hade jag aldrig trott att jag skulle skriva en bok om det hela.

För fem år sedan förändrades mitt liv för alltid.
blogstats trackingpixel

42 reaktion på “För fem år sedan förändrades mitt liv.

 1. Måste ha varit jobbigt att ha den så ofta, eller? <3 Har ju aldrig haft en själv. Men vad kul att du har fått kontakt med nya personer som du gillar som du inte skulle ha fått utan den där :) <3

 2. SV: Tack!

  Förresten, jag har skolios i min släkt och har en lindrig själv. Men min syster hade riktigt grov skolios och använde korsett och stelopererades för några år sen. Jobbigt sånt! Hur är det med din rygg nu?:))

 3. Åh du är så stark Sandra! <3

  Min första korsett haha kmr ihåg det så väll hur den såg ut 😉 den hade samma form som den din hade, lufthåll och den gick ändå upp till armhålan på ena sidan. hade tre band där bak och ett tryck där fram med tweety :)

  håller verkligen med dig utan skoliosen skulle man inte vara samma person! Även fast jag önskar mig att i ett paket under granen så skulle det ligga något som gjorde att jag inte skulle ha så ont, haha önsketänkande 😉 <3

  kramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>