Heal the world


Världen är sjuk och det är bara vi som kan läka den.

Det  har hänt så hemska saker det senaste dygnet som är helt ofattbara än en gång har ondskan visat sitt ansikte. Men det vi aldrig får glömma är att det finns mer godhet i världen eller aött love is louder och att vi kan göra skillnad till en bättre värld, och denna vecka tycker jag att vi alla ska ta chansen genom att önska en låt i musikhjälpen.

Skicka ett SMS till 72 999 med belopp 50, 100 eller 200 + din låtönskning (låt, artist och ev motivering).

Exempel: ”50 Heal the world Michael Jackson för att sandramusic.blogg.se sa åt mig att göra skillnad och nu gör jag det”

blogstats trackingpixel

28 reaktion på “Heal the world

  1. jag tänkte att jag ska skänka lite pengar här med.. kan inte bestämma mig för vilken låt bara. haha.. så ska nog gå in och kolla hur man skänker pengar utan att önska låt XD

    fin den låten är förresten!

  2. det finns gott om idioter till allt tyvärr… :( jag fattar inte vad han ville åstakomma med det!? menar…varför skjuta sin egen morsa och sedan gå och sjuta en massa oskyldiga barn!? :O :S

  3. kanske för att de troligtvis inte har frågat honom än….alltså poliser är så dumma ibland så det finns inte. 😛 de tar fast gärningsmannen och sedan söker de motiv på annat håll typ hos släktingar och/eller kompisar. Menar….hallå!? den ända som vet vad motiven är, är väl den som gjorde det!? :S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>