The beautiful people

Ikväll bjuder jag på en låt jag tokälskar och har knarkat sedan första gången jag såg filmen burlesque.

Ikväll blir det utgång med alla mina bästisar, sist vi alla var ute var typ för ett år sedan så det här blir en riktig tjejhelg, idag utgång imorgon födelsedagsmiddag. Awesome

p.s vill också tacka Emelie som gjorde mig glatt överraskad imorse när jag såg att jag var en lucka i hennes julkalender, det har jag aldrig vart förut! Tack emelie och till alla som kikat in hos mig idag <3

blogstats trackingpixel

30 reaktion på “The beautiful people

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>