When you try your best but you don’t suceed

Har precis avlastat mig hos BFF:sen så nu är det på tiden att ni också får veta vad jag gjorde i helgen.
Som jag skrev så åkte jag till norge med ett svenskt modell-för-en-dag företag  och skulle bli ‘ inskolad’ som fotograf.
Under dagarna fick jag och den andra nya sitta och titta på de andra fotograferna hur de jobbade och ta anteckningar osv och sen  sent på kvällen när sista kunden hade gått  fick vi testa fota varandra och sätta alla 60 poser (5 per bakgrund)  och ljus och så vidare  på 30 min. Men varken jag eller den andra nya  satte allt ljus osv  särskilt bra  och kunde därför inte ta vår första kund på söndagen vilket var tanken.
 
 
En av fotograferna som jobbade där skulle ta hand om oss och visa hur det ska vara men jag upplevde det som att hon bara sa att det blev för mörkt eller för ljust och  var inte så pedagogisk  så jag kände mig typ sämst, dels för att jag vet att jag kan och blev arg på mig själv och fotografen peppade en inte alls och man kände sig bara dålig.

Blev inte heller så bra eftersom  det blir svårt att få i sig någon mat under dagen så man är mer eller mindre utan mat från morgon till kväll vilket också påverkar en.
 
Så jag vet inte alls hur det blir, jag  vet inte ens om jag vill  med igen eftersom jag inte mår bra över det och har massa ångest.
Behöver verkligen ett jobb och har hittils inte fått napp någon annanstans.
Får helt enkelt ta mig en funderare och se vad de säger om de nu vill ge mig en till chans.
Är rädd för att om jag nu får en chans till och det går åt helvete igen så vet jag att jag kommer må dåligare än vad jag gör nu. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra.
 
Om det är något ni undrar över får ni gärna fråga här i kommentarerna eller maila till sandratmusic@live.se
 
 
 
blogstats trackingpixel

25 reaktion på “When you try your best but you don’t suceed

  1. Tycker inte man ska göra något som man får ångest av faktiskt, du måste känna i hjärtat. Känns de okej att försöka igen så go for it, men nää jag skulle inte jobba med något jag mådde jättedåligt av faktiskt.

    sv: Tack 😀 blev faktiskt jättenöjd! Hur är allt med dig annars idag?

  2. Synd att det inte gick så bra, men övning ger färdighet ju! Och om du vet att du kan ändå så är det ju viktigaste :) Hoppas du får tag på jobb så snart som möjligt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>