Sing hallelujah!

 
För ungefär två år sedan började jag i kör, det var roligt de första månaderna men sen blev det som på rutin och man fick inte utvecklas. Men det var ändå där jag lärde mig sjunga högre toner. Men  ibland kan jag sakna att kunna sjunga ut en gång i veckan, eller bara att få sjunga över huvud taget.
 
Här är ett klipp från vår första ‘konsert’, klippte ihop det bästa från när hela kören sjöng ‘when you believe’, ‘like a prayer’ och ‘we are the world’
 
p.s tusen tack för alla fina kommentarer jag fick angående krönikan jag skrev i förra inlägget. Kommer absolut fortsätta med krönikor eftersom jag får så fin respons.
blogstats trackingpixel

21 reaktion på “Sing hallelujah!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>