Playlist: thanks for making me a fighter


Som jag skrev i boken och som ni säkert förstår så var det många gånger som jag fann tröst och styrka i musiken när jag egentligen bara ville slänga ut korsetten genom fönstret.
Därför delar jag med mig av de låtar som tog mig igenom mina mörkaste stunder i slutet av korsettbehandlingen då allt kändes bara skit.
Har också adderat några låtar som jag kan tänka kan hjälpa ni som fortfarande lider av er skolios.
Självklart är alla tillåtna att subscriba till min playlist, den kan nog hjälpa alla som en gång känt sig nere.
Ni kan klicka på bilden eller här för att komma till spellistan
 
Här är några låtar som hjälpte mig  i svåra stunder:
(nästan så att jag själv inte tål att lyssna på dom då de påminner mig om hur dåligt jag mådde)

 
 
blogstats trackingpixel

24 reaktion på “Playlist: thanks for making me a fighter

  1. Några av dedär låtarna är sådana som jag också lyssnat på då när jag mådde dåligt och hade mörka stunder i mitt liv. Man kmr på att tänka på dom tiderna ännu också när man lyssnar på nån av dom låtarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>